"Olumlu bir adım"

"Olumlu bir adım"

Büro Memur-Sen Aydın Şube Başkanı Kaan Çetinbaş, tüm devlet memurlarının aşı programına dahil edilmesini değerlendirerek "Olumlu bir adım oldu" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) kayıtlı tüm çalışanlar için bugünden itibaren COVID-19 aşı randevusu açılacağını duyurdu.

Sağlık Bakanlığı tarafından koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan birinci ve ikinci doz toplam aşı miktarı da dün saat 19.30 itibarıyla 34 milyon 493 bin 508'e ulaştı. Toplam uygulanan aşı miktarı 34 milyon 493 bin 508 olarak kayıtlara geçti.

"TALEPLERİMİZDEN BİRİYDİ"

Devlet memurlarının aşılama programına dahil edilmesine değerlendiren Büro Memur-Sen Aydın Şube Başkanı Kaan Çetinbaş, Büro Memur-Sen Genel Merkezi'nin bu yöndeki taleplerini daha önce Cumhurbaşkanlığına ilettiğini hatırlattı. Çetinbaş, "Bizim genel merkezimizin bu yönde talebi vardı, aşılamanın bir an evvel bitmesi ve devlet memurlarının aşılanması için Cumhurbaşkanımıza bu talebi iletmişlerdi. Son gelişmeler olumlu bir adım oldu." dedi.

Rus menşeili Sputnik-V aşılarının uygulanmaya başlamasıyla Türkiye'nin COVID-19 ile mücadelesine daha güçlü bir şekilde devam edeceğine dikkat çeken Çetinbaş, "Son gelen Sputnik-V aşısı ile birlikte aşı gücümüz arttı, bu sayede de aşılanmayacak devlet memuru kalmayacak." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler