OTOBÜS SEFERLERİNE YENİ DÜZENLEME

OTOBÜS SEFERLERİNE YENİ DÜZENLEME

Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından yapılan açıklamaya göre, tam kapanma sürecinde gerçekleştirilen otobüs seferleri vatandaşların talebi doğrultusunda düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre; Türkiye genelinde 29 Nisan Perşembe gününden başlayarak 17 Mayıs Pazartesi gününe kadar tam kapanma uygulanması kararlaştırıldı. Birçok işletmenin kapatılacağı ve sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı süreçte şehir içi ulaşımda uygulanan kısıtlamalar doğrultusunda düzenlendi.

Efeler'de yaşayan vatandaşların sıklıkla kullandığı özel halk otobüsleri, tam kapanma sürecinde tek hat üzerinden, saat başı seferler düzenlemeye başlamıştı.  Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın tarafından yapılan açıklamaya göre, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda seferlere düzenleme yapıldı. Yalçın tarafından yapılan açıklamaya göre, Adnan Menderes Üniversitesi Kampüsü ile Adnan Menderes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi arası sefer düzenleyen 11 numaralı hattın tam kapanma sürecinde 07:30 ile 18:00 saatleri arasında her 30 dakikada bir karşılıklı olarak çalışması kararlaştırıldı. Aydın Otogarı ve Mimar Sinan Mahallesi arasında sefer düzenleyen 1 numaralı hattın ise 07:30-18:00 saatleri arasında her 30 dakikada bir karşılıklı olarak çalışması kararı alındı.

Yalçın tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Geçtiğimiz Perşembe günü başlayan tam kapanma sürecinin ardından bizlerde seferlerimizi düzenlemiştik. 1 numaralı hattımızın saat başı çalıştığı süreçte vatandaşlarımız bizlere ulaştı, sefer saatlerinin düzenlenmesini talep etti. Bizler de 1 numaralı hattın seferlerini sıklaştırdık.

Pandemi sürecinin kahramanları sağlık çalışanlarının da sesini duyduk, Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşım sağlayan 11 numaralı hattımız da tam kapanma sürecinde böylece çalışmaya başladı. Sağlık çalışanlarımıza çok şey borçluyuz, onlara bir kez daha özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum"


222.png

katman-1.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler