Özdağ: Ömer Günel tutuklanacak!

Özdağ: Ömer Günel tutuklanacak!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Aydın ziyaretinde yaptığı flaş açıklamalar ile tüm dikkatini üzerine çekti. Özdağ, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in tutuklanacağını öne sürdü.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Aydın’a geldi. Çeşitli ziyaretlerin ardından Aydın’da yayın yapan yerel bir televizyon programına konuk olan Özdağ dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Özdağ, evinin önünde saldırıya uğrayan Gazeteci –Yazar Ergun Poyraz olayının üzerine gidilmesi halinde Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in tutuklanacağını öne sürdü. Özdağ, “Muhtemelen mahkum olacak. Çünkü ben evrakların hepsini gördüm” dedi.

 “BİR MİLLETVEKİLİ BENDEN RİCACI OLDU”

Özdağ açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

“Kuşadası’nda Ergün Poyraz'a saldırı düzenletildi. Belediye başkanının yapmış olduğu işler yarın üzerine gidildiğinde kendisini mahkemede yargılanmasına neden olacak. Kuşadası Belediye Başkanı mahkemede yargılanacak, muhtemelen mahkum olacak çünkü ben evrakların hepsini gördüm. Ergun Poyraz'a yapılan saldırı da iyiden iyiye araştırıldığında, bu saldırıların nasıl şekillendirildiği, arkasında kimler olduğu, hangi mekanizmanın hangi tetiğe basarak bu olayı gerçekleştirdiği ortaya çıkacaktır. Ergun Poyraz Ergenekon davasının başlama sürecindeki gazeteci. Kimi vurduğunuza dikkat edeceksiniz. Size öyle bir çakarlar ki, feleğinizi şaşırırsınız. Bunu kime söylüyorum? Bunu Kuşadası Belediye Başkanı’na söylüyorum, birlikte çalıştığı adamlara söylüyorum. Bu konuda açıklama yapmamam için bir milletvekili benden ricacı oldu ama şimdi isim vermem ama oldu. Yani bu benim tavrımı biliyorsunuz”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler