Çocuklar Aydın Tekstil Parkı çok sevdi

Çocuklar Aydın Tekstil Parkı çok sevdi

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kent hayatına kazandırılan Tekstil Park içerisinde yer alan aquapark, çocuklar tarafından çok sevildi.

Çocuklar ve gençlerin Aydın’daki yeni buluşma noktası Aydın Tekstil Park oldu. Özellikle yaz aylarında havaların ısınmasıyla birlikte açık alanlarda vakit geçirmeyi tercih eden vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun hayata geçirdiği Tekstil Park’a yoğun ilgi gösteriyor. 

Çocuklar için sıcağın çözümü aquapark oldu
Açıldığı ilk günden bu yana on binlerce misafiri ağırlayan Tekstil Park, içerisinde yer alan çeşitli oyun alanları ile çocukların gözdesi oldu. Sıcaklığın 40’lı dereceleri geçtiği Aydın’da, çocuklarıyla keyifli vakit geçirmek isteyen aileler, Tekstil Park içinde yer alan çocuk aquaparkına akın etti. 

Aileler gönül rahatlığı ile aquaparkı tercih ediyor
Serinlemek, eğlenmek ve ailecek keyifli vakit geçirmek için Tekstil Park içerisinde yer alan çocuk aquaparkını tercih ettiklerini belirten aileler, merkezi konumda yer alan parka ulaşımın kolay olmasıyla birlikte temiz ve nezih bir ortamdan dolayı gönül rahatlığı ile aquaparkı kullandıklarını ifade ediyor. Aquapark içerisinde yer alan büfeden tüm ihtiyaçlarını da karşılayabildiklerini de belirten vatandaşlar, bu eğlence dolu alanın hem çocuklar hem de aileler için vazgeçilmez bir nokta olacağına dikkat çekti. 

Başkan Çerçioğlu tüm vatandaşları Tekstil Park’a davet etti
Aydına değer katan çalışmalardan biri olan Tekstil Park’ı Aydınlıların hizmetine sunduklarını ve gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Özlem Çerçioğlu, park içerisinde birçok aktivite alanı olduğuna dikkat çekerek tüm vatandaşları Tekstil Park’a davet etti.

abb-tekstil-aquapark-3.jpg

abb-tekstil-aquapark-4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler