Özel'den dikkat çeken Çerçioğlu açıklaması

Özel'den dikkat çeken Çerçioğlu açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, kamuoyunda sık sık gündeme gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yerel seçimlerde İzmir’den mi Aydın’dan mı aday olacağına dair açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel, bugün İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ziyareti ardından gündemdeki konulara ilişkin açıklama yaptı Özel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun adaylığına ilişkin de konuştu.

Özlem Çerçioğlu'nun adaylığını neden açıklanmadığı sorusuna yanıt veren Özel, “Aydın'ı açıkladığımız gün, Aydın'la aynı ölçekte ve statüdeki illeri de açıklamamız gerekir. Anketler sürüyor 8 şehirde. Sonuçlar geldikten sonra açıklamalar olacak. Sayın Başkanı dün öğlen saatlerinde bizzat aradım. 'Başkanım herhangi bir sorun görünmüyor ama uygun görürseniz İstanbul ve Ankara'yı ayrı açıklamak istiyoruz.

Açıklamasına devam eden Özel, “Ayrıca Bursa ve Balıkesir'i ayrı açıklamak istiyoruz. Sizi de denk statüdeki illerle birlikte açıklamak istiyorum' dedim. Başkan da 'Hiç lafımı olur, aramanıza da gerek yoktu, çok da doğru düşünmüşsünüz' dedi. Sayın Özlem Çerçioğlu'nun da onayıyla bu şekilde açıklama yapmayı uygun bulduk." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler