Özhaseki sürpriz nikah şahidi oldu

Özhaseki sürpriz nikah şahidi oldu

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Koçarlı ziyareti sırasında sürpriz nikah şahidi oldu.

Koçarlı ziyareti sırasında Belediye Başkanı Nedim Kaplan, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, sivil Toplum örgütleri temsilcileri, birim müdürleri ve belediye personeli tarafından karşılanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, geldiği saatte Belediye Hizmet binasında kıyılacak olan nikaha sürpriz bir şekilde nikah şahidi olarak katıldı.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Milletvekilleri ile birlikte Gelin damat ve davetlilere sürpriz yaparak Belediye Hizmet Binası içerisinde bulunan nikah salonuna girdiler. Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan tarafından kıyılan nikaha Milletvekilleri ile birlikte nikah şahitliği yapan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek, evlilik hakkında nasihat verdi.

Genç çift nikah defterlerini AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin elinden alırken, nikah sonrası çekilden toplu fotoğrafın ardından Özhaseki daha sonra AK Parti Aydın Milletvekilleri ile Ak Parti İl Başkanı ve yöneticilerinin de hazır bulunduğu Başkanlık makamında Belediye Başkanı Nedim Kaplan’dan brifing aldı.

whatsapp-image-2022-12-28-at-18-26-08-1.jpeg

whatsapp-image-2022-12-28-at-18-26-08.jpeg

whatsapp-image-2022-12-28-at-18-26-09-2.jpeg

whatsapp-image-2022-12-28-at-18-26-09.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler