"Özlem Başkanımız İle Birlikte Hizmet Gördük"

"Özlem Başkanımız İle Birlikte Hizmet Gördük"

Söke Muhtarlar Derneği Başkanı ve Güneyyaka Mahallesi Muhtarı Ali Çıtak, Özel idare zamanı ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu arasında dağlar kadar fark var dedi. 

Başkan Çıtak "Özel idare zamanında bir su pompası değiştirmek için yazı üstüne yazı yazılırdı.Şimdi öylemi. Özlem Başkan öyle güzel bir sistem kurdu ki ASKİ ye bir telefon ediyoruz ve hemen halloluyor. O zamanı da biliyoruz. Şimdiki zamanı da. Arada dağlar kadar fark var.Allah Özlem Başkandan razı olsun bütün köylerimizin su yol sorununu çözdü” diye konuştu. 

Söke Muhtarlar Derneği Başkanı Çıtak, uzun bir süredir muhtarlık yaptığını belirterek, geçmiş zaman ile şimdiki zamanı çok iyi ayırt edebildiğini ifade etti. Özel İdare döneminde yapılmayan birçok tesisin Özlem Başkan döneminde yapıldığının altını çizen Çıtak, Başkan Çerçioğlu'na hizmetlerinden dolayı övgüler yağdırdı.

"ÖZLEM BAŞKAN OLMASAYDI SÖKE'DE BÖYLE HİZMETLERİ HAYATIMIZDA GÖREMEZDİK"

Aydın Büyükşehir Belediyesi çalışmalarından muhtarların memnun olduğunu belirten Başkan Çıtak; "Özlem Başkanın hizmetlerinden memnunuz. Suyu mu sayayım yolu mu söyleyeyim. Garip gurabaya yardımını, sahiplenmesini mi anlatayım. Öyle güzel bir sistem kurdu ki Özlem  Başkanımız ASKİ'si olsun, AYBA'sı olsun bütün kurumları 24 saat hizmetimizde bir dediğimiz hiç bir zaman iki olmadı.Daha önceki dönemlerde de muhtarlık yapmış biri olarak söylüyorum bunları. Özel idare zamanında bir su pompası değiştirmek için önce Kaymakama yazı yazardık ordan Valiliğe giderdi yazı daha sonra  Köy Hizmetlerine gelirdi ve en son tekrar Kaymakama giderdi. Ee köylü susuz. Yarım saatlik bir iş için bir ay uğraşırdık. Şimdi ise ASKİ ye bir telefon ediyoruz ve hemen halloluyor. O dönemler yapılmayan bir çok tesis Özlem Başkan sayesinde yapıldı.  O zamanı da biliyoruz. Şimdiki zamanı da biliyoruz. Aradaki dağlar kadar fark var. Özlem Başkan olmasaydı Söke'nin 49 mahallesinde biz böyle hizmetleri hayatımızda göremezdik. Söke’nin dağ mahallerinde özel idare zamanında su kesintisi olduğunda kabus başlardı. Haftalarca susuz kaldığımızı biliyorum. Özlem başkan her zaman desteğini bizlere fazlasıyla hissettirdi. Sökeli muhtarlar olarak çok seviyoruz güveniyoruz. Biliyoruz ki bir sorunumuz olduğunda bir telefon kadar yakınız. Özlem başkan bir konuda  bu yapılacak dediğinde adım kadar eminim o iş olur" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler