Özlem Çerçioğlu bize izin vermedi

Özlem Çerçioğlu bize izin vermedi

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol ilçede jeotermal ısıtmayı hayata geçirmek istediklerini ancak Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun kendilerine engel olduğunu dile getirdi.

AK Parti Aydın İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, jeotermal ısıtmanın önemine vurgu yaptı.

 

AYDIN ÇOK ŞANSLI

 

Jeotermal ile ısınmanın vatandaşlara ekonomik olarak da büyük bir katkı yapacağını savunan Erol, “Benim söylemlerim sadece Buharkent için değil tüm Aydın için. Bugün Türkiye’de 7,5 Milyon konutu ısıtacak zengin kaynaklar var. Aydın’da bulunan kaynaklar Türkiye’de ki diğer kaynaklara göre daha fazla. Bu nedenle Aydın’ın birçok ilçesi jeotermal ile ısına bilir. Ancak büyükşehir yasasından dolayı biz bu kaynakları kullanamıyoruz” dedi.

 

ÖZLEM ÇERÇİOĞLU İZİN VERMEDİ

 

İlçelerinde bu yatırımı hayata geçirmek istediklerini belirten Erol, “Buharkent’te bulunan jeotermal firmalarıyla bir görüşmemiz var. Bize yetki verildiği taktirde hayata geçireceğiz. Ancak Özlem Çerçioğlu hem yazılı olarak hem de sözlü olarak bu projeye izin vermeyeceğini söyledi. Madem kendisi bize izin vermiyor o zaman buyursun kendisi yapsın. Yetki onda.” İfadelerini kullandı.

 

HABER: İNAN GÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler