ÖZMEN'DEN 'İNCE' GÖNDERME

ÖZMEN'DEN 'İNCE' GÖNDERME

Efeler'de akşam saatlerinde başlayan pis koku panik yarattı. Nefes almayı dahi zorlaştıran pis kokunun nedeni belli olurken, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen’den ince bir mesaj geldi.

Aydın’ın Efeler İlçe merkezindeki bütün mahalleleri pis koku sardı. Sokaktaki vatandaşlar nerden geldiğini bilmediği kokudan rahatsız olunca telefonla polise ihbarda bulundu. Mide bulandıracak kadar ağır yoğunluktaki koku, başta Kent Meydanı olmak üzere Adnan Menderes, Fatih, Efeler, Çeştepe, Kocagür, Güzelhisar ve Osman Yozgatlı Mahallelerinde hissedildi.  Kokunun, yoğun olarak Kocagür mahallesi yönünden geldiği öğrenildi.

 

“VALİLİK NEDENİNİ AÇIKLADI ÖZMEN GÖNDERMEDE BULUNDU”

 

Aydın Valiliği'nden Efeler'de vatandaşların yoğun şikayetlerine neden olan kötü kokuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kıymetli Aydınlılar, şehre yayılan kokuyla ilgili Çevre Şehircilik Müdürlüğü elemanlarının ön tespitlerine göre, belediye katı atık bertaraf tesisleri yakınlarında yer alan zindanderesinde içinde plastik malzemelerinin de bulunduğu inşaat atıklarının yakılmasından kaynaklandığı anlaşılmıştır.

 

Ekiplerimiz şehrin etrafındaki diğer kirletme ihtimali olan unsurları da süratle denetlemeye devam etmekte olup ek bilgiler geldiğinde açıklama yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Valiliğin bu açıklamasını sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, hemen sonrasında “Hakikat daha çizmelerini giyerken, yalan dünyayı dolaşır” notunu düştü.

 

Özmen’in bu paylaşımı, kokunun ortaya çıkmasıyla açıklamada bulunan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın “Değerli hemşerilerim, sağlığınız için bu akşam tüm ilçemize yayılan zehirli havayı solumayın. Evlerinizden çıkmayın, kapı ve pencelerinizi kapalı tutun” sözlerine gönderme olarak değerlendirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler