Parklara ve meydanlara akın ettiler

Parklara ve meydanlara akın ettiler

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun süredir sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü vatandaşlar kendilerine verilen 4 saatlik izinde parklara ve meydana akın etti.

İçişleri Bakanlığı korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş ve üzeri vatandaşların 4 saat süreyle dışarı çıkmalarına izin verilmesi ile birlikte uzun süredir evlerinde oturan yaşlı vatandaşlar park ve meydanlara akın etti.

 

Aydın’ın Efeler ilçesinde 29 dereceyi bulan sıcak ve güneşli havanın keyfini süren 65 yaş üstü vatandaşlardan bazıları bisiklet sürdü, kimisi gazete okudu, kimi yürüyüş, kimisi ise alışveriş yaptı. Kendilerine verilen 4 saatlik sokağa çıkma izninden oldukça memnun olan 65 yaş üstü vatandaşlar, yetkililere teşekkür etti.

 

BÜYÜKŞEHİR MASKE DAĞITTI EMNİYET SOSYAL MESAFEYİ HATIRLATTI

 

Öte yandan uzun bir aradan sonra sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlar için Aydın Büyükşehir Belediyesi maske dağıttı. Ayrıca İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri de cadde ve sokaklarda maske uygulaması yaparken, yaptıkları anonslar ile vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarıda bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler