Parla çalışma salonu açıldı

Parla çalışma salonu açıldı

Aydın’ın Efeler İlçesinde bulunan Aydın Büyükşehir Belediyesi Tekstil Park içinde öğrencilerin ders çalışabilmesi için Parla Çalışma Salonu hizmete açıldı.

Tekstil Parkta gerçekleşen açılışa Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan , Efeler Belediye Başkan Adayı Anıl Yetişkin, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, CHP Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları katıldı.

whatsapp-gorsel-2024-03-04-saat-18-18-00-0cd0ffb8.jpg

Açılışta konuşma yapan Başkan Çerçioğlu yeşil alanın dışında herhangi bir yapılaşmaya izin vermeyeceğini söyledi. Çerçioğlu, “Bölge hastanesi açıldığında boşta kalan ve yıkılacak olan o eski hastanelerin yerine asla AVM yaptırmayacağım. Yeşil alan olacak. Yetkililer çıksın açıklasın. Asla izin vermeyeceğim” diye konuştu.

whatsapp-gorsel-2024-03-04-saat-18-28-20-7f050867.jpg

İNSANLARIMIZ AÇKEN KALDIRIM YAPAMAM

İnsanlarımız açken kaldırım yapamam diyen Özlem Çerçioğlu, "Kaldırımı asla yapmayı düşünmüyorum. Eksik taşlarını yaparım. Eksik yerlerini tamamlarım ama yeniden asla yapamam. İnsanlarımız açken bunu yapamam" dedi.

whatsapp-gorsel-2024-03-04-saat-18-18-05-2845e2b3.jpg

AVM YAPTIRMAYACAĞIM

Yıkılacak hastanelerin yerine AVM yapılmayacağına değinen Çerçioğlu, "Bölge hastanesi açıldığında boşta kalan ve yıkılacak olan o eski hastanelerin yerine asla AVM yaptırmayacağım. Yeşil alan olacak. Yetkililer çıksın açıklasın. Asla izin vermeyeceğim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler