Parti içi muhalifleri üzecek kare

Parti içi muhalifleri üzecek kare

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Kuruluştan günümüze il başkanları istişare ve değerlendirme” toplantısına katıldı.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “görevden alındı” algısı yapanlara karşı adeta gözdağı verdi. Özmen’in parti içi muhalif kesim tarafından sosyal medyada yürütülen algı operasyonu ile görevden alındığı iddiaları Aydın Milletvekilleri ve partinin üst düzey yöneticileri tarafından kısa sürede çürütülmüştü.

 

Özmen 25-26 Aralık ‘ta Ankara’da düzenlenecek olan “Kuruluştan günümüze il başkanları istişare ve değerlendirme” toplantısına katıldı. Özmen’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile aynı karede samimi görüntü vermesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Özmen paylaşımında “Bugün Kuruluştan Günümüze İl Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantımızın ikincisi gerçekleştirildi. Genel Bşk.Vekilimiz Sn.Numan Kurtulmuş, Teşkilat Başkanımız Sn.Erkan Kandemir ve İçişleri Bakanımız Sn.Süleyman Soylu'nun sunumlarından önce Çalıştayımızı da gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler