Pir Sultan'ın sözleriyle görevini bıraktı

Pir Sultan'ın sözleriyle görevini bıraktı

CHP Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Kurnaz, hem partideki hem de Nazilli Belediyesi'nde ki görevinden istifa ettiğini açıklandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Örgütü istifa haberiyle sarsıldı. 2019'dan bu yana partinin Nazilli İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Doğukan Kurnaz, iş ve şehir değişikliği nedeniyle görevini bıraktığını açıkladı. Kurnaz açıklamasında, "İş ve şehir değişikliğim nedeniyle 2 senedir onuruyla ve gururuyla görevini yaptığım Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Gençlik Kolları başkanlığından istifa etmiş bulunmaktayım. İstifamın nedeni kesinlikle ve kesinlikle ne bir dar grupcuk siyaseti yapan arkadaşlara ya da bir başka olaylarla ilgili değildir. 

Siyasette bugün bizim olan makamlar bizden önce başkalarınındı bizden sonra da başkalarının olacak. Bu bayrak yarışı niteliğindeki koşuda bayrağın bugüne kadar benim elimde olmasını sağlayan başta örgütüm ve tüm Nazilli’li vatandaşlara teşekkür ederim. " ifadelerine yer verdi.

Açıklamayı sosyal medya hesabından yapan Kurnaz, son söz Pir Sultan Abdal'dan diyerek,
"Koyun beni hak aşkına yanayım,
Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan,
Yolumdan dönüp mahrum mu kalayım,
Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan."
şiirini paylaştı. 

Kurnaz'ın Nazilli Belediyesi'nde Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu’nun yardımcısı olarak yürüttüğü görevini de bıraktığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler