Saatçı: 'Tezcan'ın yaptığı açıklama bizi bağlamaz'

Saatçı: 'Tezcan'ın yaptığı açıklama bizi bağlamaz'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı, Ekrem İmamoğlu öncülüğünde kurulan ekibin arasında yer alan Aydın milletvekili Bülent Tezcan’a, İl Başkanı Hikmet Saatçı’dan dikkat çeken bir gönderme geldi. Saatçı, “Bu açıklamalar bizi bağlamaz. Bizim Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’dur” dedi.

Genel Seçimler sonrası Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaşanan Genel Başkanlık tartışması, son dönemde ayyuka çıktı. Ekrem İmamoğlu öncülüğünde başlayan hareket gün geçtikçe büyürken, içerisinde yer alan isimlerin yaptığı açıklamalarda büyük ses getirdi. İmamoğlu ekibinin içerisinde yer alan Aydın milletvekili Bülent Tezcan’ın yaptığı açıklamalara karşı İl Başkanı Hikmet Saatçı’dan dikkat çeken bir gönderme geldi.

“BİZ GENEL BAŞKANIMIZLA YÜRÜYORUZ”

Daha öncede açıklama yaptığını ve Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek verdiklerini belirten Saatçı, “Bülent bey bir açıklama yaptı. Bu etik olan bir şey değil. Kendisi bireysel açıklama yapmış. Farklı arkadaşlarla bağlantı kurmuş bu bizi bağlamaz. Bizim partimizin başında Kemal Kılıçdaroğlu vardır. Biz Genel Başkanımız ile beraber yürüyoruz” dedi.

“HANGİSİ TÜZÜĞE AYKIRI?”

Öte yandan Efeler İlçe Başkanlığı delege seçimlerinde yaşanan krizi de değinen Saatçı, “Altan Kemerci Cumhuriyet Halk Partilidir. Kendisi bir yarışa girdi ama partinin sorunlarının tartışılacağı yer sosyal medya değil. Bu sorunların tartışılacağı yer il binamızdır, ilçe binamızdır. Altan Kemerci gelip il başkanlığında açıklama yapacağım dedi de biz mi izin vermedik. Ben sadece bu sorunların sosyal medyadan tartışılmasının suç olduğunu ve disipline verilebileceğini söyledim. Yani hangisi tüzüğe aykırıymış, hangisi yönetmeliğe aykırıymış” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler