Saatçı'dan dikkat çeken Fatih Atay-Metin Yavuz açıklaması

Saatçı'dan dikkat çeken Fatih Atay-Metin Yavuz açıklaması

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Efeler ilçesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Saatçı, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Efeler’de bulunan bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Son dönemdeki ekonomik sıkıntılara değinen ve iktidarı eleştiren Saatçı, Aydın özelinde dikkat çeken açıklamalar yaptı.

“BENİM BİLGİM DAHİLİNDE DEĞİL”

Bir gazetecinin kendisine yönelttiği, ‘Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın, eski AK Partili milletvekili Metin Yavuz ile görüşmesini nasıl değerlendiriyorsunuz? Bir geçiş olabilir mi?’ sorusunu yanıtlayan Saatçı, “Ben de bu görüşmeyi sosyal medyadan görüyorum. Bilgim dahilinde olan bir şey değil. Ne yapacağını da bilmiyorum. Kendisinin bileceği iştir. Ama ben ihtimal vermem. Yani bilmediğim bir konu. Bu konuda yorum yapmak doğru sayılmaz” dedi.

“İNCİRLİOVA’YA HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYOR”

Öte yandan İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye katılan Aytekin Kaya konusuna değinen Saatçı, kendisine yöneltilen ‘Araçlar İncirliova’yı cezalandırmak için mi çekildi’ sorusuna ‘Araçlar oradan çekilmedi. Büyükşehir Belediyemizin verdiği araçlardı bunlar. Yine orada çalışıyor. İncirliova halkımızın hizmetinden çekilmedi. Yeniden dizayn edilerek onların emrine verildi. Büyükşehirin kontrolünde çalışıyor” yanıtını verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler