SARIBAŞ'TAN İLK ZİYARET ÖZMEN'E

SARIBAŞ'TAN İLK ZİYARET ÖZMEN'E

Geçtiğimiz gün düzenlenen AK Parti 7. Büyük Olağan Kongresi'nde yeni MKYK üyeleri arasında yer alan Seda Sarıbaş, ilk ziyaretini AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen'e gerçekleştirdi.

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda dün gerçekleştirildi. Erdoğan'ın 75 kişilik MKYK listesinde eski AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanlığı yapan Seda Sarıbaş da yer aldı. 

Aydınlıların yakından tanıdığı Sarıbaş'ın listede yer alması AK Parti Aydın İl Teşkilatı tarafından sevinçle karşılandı.

İLK ZİYARET ÖZMEN'E

Kongrenin ardından Aydın'a dönen Sarıbaş, MKYK üyesi olarak ilk ziyaretini AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen'e gerçekleştirdi. AK Parti Aydın İl Başkanlığı Binası'nda gerçekleştirilen ziyarette İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir'de yer aldı. 

Ziyaretin ardından açıklama yapan Özmen, Sarıbaş'a bir kez daha başarılar diledi. Özmen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, 7. Olağan Büyük Kongremizde MKYK üyesi olarak seçilen Sayın Seda Sarıbaş il başkanlığımıza ziyarette bulundu. 2023, 2053 ve 2071’in Büyük ve Güçlü Türkiye’sini inşa etmek için çıktığımız bu kutlu yolda, MKYK üyemiz Sayın Seda SARIBAŞ başta olmak üzere tüm MKYK üyelerimizi tebrik ediyor, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz. Partimize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun."

164801820-3542370525871960-1102333254248545400-o.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler