Savaş Nazilli'de Ağrılılar Derneği'nin iftarına katıldı

Savaş Nazilli'de Ağrılılar Derneği'nin iftarına katıldı

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş ve beraberindeki heyet, Nazilli Çağdaş Ağrılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından verilen iftar yemeğine katıldı.

Nazilli’de Yıldıztepe Mahallesi Kurudere Mevkiinde bulunan Nazilli Çağdaş Ağrılılar Dernek Başkanı Necmettin Karakaya ve yönetim kurulu üyeleri öncülüğünde Nazillili vatandaşlara iftar yemeği verildi. Yüzlerce davetlinin oruç açtığı iftar davetine AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş ve beraberindeki heyet katıldı. Vatandaşlarla birlikte oruç açan Savaş, “Nazilli Çağdaş Ağrılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin iftar programında oruçlarımızı açtık. Dernek Başkanı Sn. Necmettin Karakaya’nın nezdinde tüm üyelere ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin” dedi.

İftar yemeğinin ardından mahalle sakinlerinden Hikmet Taşdemir’in çay davetine de katılan Savaş,  “Nazilli ilçemizde, Yıldıztepe Mahallesi sakinlerinden Hikmet Taşdemir amcamızın iftar sonrası çay davetine icabet ettik. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

ce69f51b-0c55-4eeb-ba52-1e4ce1ec5680.jpg

278383901-531185208370575-8842127188907424655-n.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler