SAVAŞ'TAN NAZİLLİ'YE MÜJDE

SAVAŞ'TAN NAZİLLİ'YE MÜJDE

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Nazilli'ye yeni yapılacak olan sağlık yatırımlarının sözleşmesinin imzalandığı, yakın zamanda inşaat aşamasına geçileceğini duyurdu.

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Nazilli için yeni sağlık yatırımlarını müjdeledi. Konu hakkında kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Savaş, Nazilli ilçesinde bulunan Cumhuriyet Mahallesi'ndeki eski SSK Hastanesi'nin bulunduğu noktada yapılması planlanan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Yaşam Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu sözleşmesinin imzalandığını açıkladı.

"HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"

5 bin 34 metrekarelik inşaat alanına yapılacak olan tesis hakkında paylaşım yapan Savaş, "Nazilli ilçemizde 11.267 m²’lik alana yapılacak olan Nazilli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Yaşam Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun sözleşmesi imzalanmış olup inşaatına en kısa sürede başlanacaktır. 5 bin 34 m² inşaat alanına sahip olacak olan kompleksimiz, Nazilli ve çevre ilçelerimiz için de modern sağlık hizmetleri imkanı sunacaktır. Hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Resim

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler