Sendika ile belediye anlaştı  Anıl Başkan'a teşekkür ettiler

Sendika ile belediye anlaştı Anıl Başkan'a teşekkür ettiler

Efeler Belediyesi ile işçiler arasında yürütülen görüşmeler olumlu sonuçlandı.

HABER: SANİYE BAŞKAN

DİSK/ Genel-İş Sendikası Mali İşler Daire Başkanı Çetin Çalışkan ve beraberindeki heyet tarafından Atatürk Kent Meydanı'nda basın açıklaması yapıldı. Sendika yetkilileri Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin'e teşekkür etti.

whatsapp-image-2024-07-10-at-19-15-30.jpeg

"HER ŞEY İYİ OLACAK"

Çalışkan, “Öncelikle buradan çevre illerden gelecek olan işçi yoldaşlarımıza bin selam gönderiyorum. Onlarda yola çıkmışlardı ancak yaşanan gelişmelerden dolayı geri gönderdik. Her şeyin iyi olacağı ile ilgili umutlarımızı hala koruyoruz. Anıl Yetişkin beyefendi ile olumlu diyalogdan yana müzakere sürecini dün gece yaptık. Bu gelişmeler hem Aydın hem de Efeler’de çalışan yoldaşlarımızı sevindirecek nitelikte" dedi.

whatsapp-image-2024-07-10-at-19-15-28.jpeg

“BAŞKAN YETİŞKİN’E SAYGILARIMI SUNUYORUM”

Sayın Başkanımız Anıl Yetişkin’e bir kez daha teşekkür ediyorum diyen Çalışkan, “Demokrat ve emekten yana tutumu ile ilgili özverili ve iyi niyetli yaklaşımından dolayı saygılarımı sunuyorum. Belediye Yönetimi ve Sendikamız arasında varılan mutabakttan toplu iş sözleşmesinin uygulanması ve üyelerimizin maaş ve diğer alacaklarının tam olarak ödenmesi ve işçilerinin sendikal tercihlerine saygı gösterilmesi konusunda tam bir anlaşma sağlandı” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler