Seninle gurur duyuyoruz Aydan

Seninle gurur duyuyoruz Aydan

Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri 2022-2023 Akademik Yılı Mezunları tören eşliğinde mezuniyetlerini kutladı. Bu yıl mezun olan Ajans Aydın Gazetesi stajyeri Aydan Kayhan ise bölümünü birincilik ile tamamladı.

(HABER: Enes UZUN)

Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri mezuniyetlerini kep atarak kutladı. Törene İletişim Fakültesi dekanı Dr. Hale Bozkurt ve öğretim görevlileri katıldı. Törende açılış konuşmasını yapan Bozkurt, “Bu mutlu ve onurlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için önce şahsım sonrada üniversitemiz adına teşekkür ederim. Sevgili öğrenciler sizler geleceğimizin kültür mimarları, kültür mühendislerisiniz. Oluşturduğunuz her metnin, her anlatının dünyanın en uzak köşesinde anlık olarak yankılanabileceği bir çağda ülkemizin ve toplumumuzun itibarı artık sizin elinizde. Mesleki etikten vazgeçmeyin. Yolunuz açık ve aydınlık olsun.” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmanın ardından fakülte de dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı. Ardından tüm öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyeti kutladılar.

“KAYHAN GAZETEMİZİ GURURLANDIRDI”

Öte yandan üniversite okumak için Aydın’a gelen ve gazetemizde 4 yıl boyunca stajyer olarak çalışan Aydan Kayhan, Gazetecilik bölümünü birincilik ile tamamlayarak kurumumuzu gururlandırdı. Kayhan, plaketini hocası Ali Emre Dingin’den aldı.

4bd2ac08-746b-4dcd-99ba-fc9527b8394f.jpg

513d6888-b9d0-4937-9dcb-f8d44b54f74d.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler