Sevim'den Gözdağı

Sevim'den Gözdağı

CHP Aydın’da kongre heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. İl ve İlçe Başkanlığı için adaylar netleşmeye başladı. Kongre tansiyonu yüksek geçecek ilçelerden biri olan Nazilli’de mevcut Başkan Serkan Sevim adaylığını büyük bir coşkuyla açıkladı. Adaylık açıkl

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın’da kongre heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Nazilli’de kıyasıya bir yarışın olduğu İlçe Başkanlığı için mevcut Başkan Serkan Sevim de adaylığını açıkladı. Konuşmasında Ali Deveci ve destekçilerine yüklenen Sevim, “Bu kongre ilçe değil iktidar kongresi, birlikte yürüyelim dedik. Arkadaşlarımız farklı tarafta birleşmeyi tercih etti.

 

20 yıldır birbirinize atacak kurşununuz yokken bugün başarılı olmuş bir ilçe yönetiminin yanında değil de karşısında olarak binlerce parti emekçisinin hakkını nasıl ödeyeceksiniz? Aklımızla oynamayın. Geçti Bor’un pazarı sür eşşeği’ni Niğde’ye” dedi.

 

MUHALİF OLDULAR

 

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi İYİ Parti adayı yerine CHP’nin örgüt içinden bir adayın çıkarmasını savunan ve bu nedenle İl Yönetimi tarafından görevden alınan Ali Deveci ve arkadaşlarına serzenişte bulunan Sevim, “İttifakı Nazilli süreciyle sınırlandırma lüksümüz yoktu. 2014 seçimlerinde kendi adayları olmadı diye yaklaşık 44 kişilik bir ekiple partiden istifa edip 17 gün partiyi kapalı tutan arkadaşlarla bu süreçte karşı karşıya kaldık.

 

Genel Merkez’in kararına muhalif durdular. İstemediğimiz bir sonuç oldu ve bu arkadaşlar görevden alındı. Sadece Nazilli bizde olsun mantığıyla hareket etmek bencillikten başka bir şey değildi. İl Başkanı Ali Çankır bu süreçte çok soğukkanlı davrandı ve gerekeni yaptı. Ben de o gün ateşten gömleği giymeye karar verdim” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler