SÖKE AK GENÇLİK'TE AĞAOĞLU DÖNEMİ

SÖKE AK GENÇLİK'TE AĞAOĞLU DÖNEMİ

AK Parti Söke Gençlik Kolları'nın yeni başkanı Engin Ağaoğlu oldu.

AK Parti Söke Gençlik Kolları'nda beklenen atama gerçekleşti. Partinin Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanığı tarafından yapılan açıklama ile eski başkan Yusuf Çelik'in yerine Engin Ağaoğlu'nun atandığı duyuruldu.

Karar sonrası sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklama yapan AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, "Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımız tarafından Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Engin Ağaoğlu kardeşimiz atanmıştır. Görevi devreden Yusuf Çelik kardeşimize gayretlerinden ötürü teşekkür ederiz. Söke İlçemize hayırlı olsun" dedi.

epiggzgxmaaxgcs.jpg

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş'ta yaptığı açıklama ile atamanın Söke ve Aydın için hayırlı olmasını diledi. Savaş açıklamasında,  Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımız tarafından Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Engin Ağaoğlu Başkanımıza başarılar diliyor, görevi devreden Yusuf Çelik Başkanımıza çalışmaları için teşekkür ediyoruz. Söke ve Aydın gençliğimiz için hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler