Söke Çine'den istediğini aldı

Söke Çine'den istediğini aldı

Aydın derbisinde Eşin Grup Sökespor deplasmanda Çine Madranspor'u 2-0 mağlup ederek üst üste üçüncü galibiyetini aldı ve yükselişini sürdürdü.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Bölge 3. Grup'un 7'nci haftasında Aydın derbisi nefesleri kesti. Sökespor deplasmanda Çine Madranspor'a konuk oldu. Çine Yüksel Yalova Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada kırmızı-lacivertler, Sarı Zeybekler'i 2-0 mağlup etti.
Müsabakaya hızlı başlayan taraf Sarı Zeybekler oldu. Rakibinin üzerinde ilk devrede baskı kuran Çine Madranspor aradığı golü bulamadı. İlk devre golsüz tamamlandı. İkinci devreye daha motive çıkan kırmızı lacivertliler adeta tek kale maç oynadı. Sökespor aradığı golü maçın 79. dakikasında Ahmet Can Karakaş ile penaltıdan bularak öne geçti. Kırmızı şeytanları rahatlatan gol 90+5’te Tunahan Yılmaz'dan geldi. Karşılaşmayı 2-0 kazanan Eşin Grup Sökespor puanını 12'ye yükselterek üçüncü sıraya yükseldi. Galibiyet hasretini üç maça çıkartan Çine Madranspor ise 8 puanda kaldı. 

TAMER MAKARAÇ'TAN ÇAĞRI 

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Eşin Grup Sökespor Başkanı Tamer Makaraç,"Çine deplasmanından2 gol ile 3 puanı alarak yolumuza devam ediyoruz. Aslan parçalarına bu galibiyeti bizlere yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum. Her zaman ifade ettiğim gibi biz bu sene bu ligde misafiriz. Önümüzdeki hafta Söke Şehir Stadyumunda Kemalpaşaspor ile oynayacağımız maça 7'den 70'e herkesi davet ediyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler