Yıldız İzmir'de parladı

Yıldız İzmir'de parladı

İzmir deplasmanında Kemalpaşaspor’a konuk olan Aydın Yıldızspor rakibine adeta gol yağmuruna tuttu. Son sıradaki rakibini 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden mavi-beyazlılar son üç haftada 7 puan toplayarak yükselişe geçti.

Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup 7’nci hafta mücadelesinde Aydın Yıldızspor, İzmir ekibi Kemalpaşaspor ile karşılaştı. İzmir Kemalpaşa İlçe Stadyumunda oynanan mücadeleye iyi başlayan Aydın Yıldızspor, 17 ve 23’te Emirhan Özkan’ın attığı gollerle karşılaşmada 2-0 öne geçti.

İlk yarının son dakikalarında penaltı kazanan Yıldızspor’da penaltının başına geçen Murat Şevik topu ağlara göndererek skoru 3-0’a getirerek bu skorla soyunma odasına girdi. İkinci yarıda da oyun üstünlüğünü sürdüren Yıldızspor, 75'te Oğuzhan ile skoru 4-0 yaptı. 80'de Mustafa Doğan, Yıldızspor’u 5 farklı üstünlüğe taşırken, Kemalpaşaspor son dakikalarda bulduğu golle skoru 5-1 getirdi ve maç bu skorla sona erdi. Bu sonuçla son üç haftada 7 puan toplayan Yıldızspor puanını 9’a çıkartırken, yükselişe geçti. Son sıraya demir atan Kemalpaşaspor ise 1 puanda kaldı.

EMİRHAN'DAN ÜZEN HABER 

Yıldızspor’da üç maçlık kırmızı kart cezası sona eren ve formasına yeniden kavuşan kanat oyuncusu Emirhan Özkan attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynadı. İlk yarının son dakikalarına sağ ayak bileğine aldığı darbe sonucu acılar içinde yerde kalan ve sakatlanan Özkan, Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağ ayak bileğinde küçük bir kırık olduğu öğrenilen genç oyuncunun sakatlığı mavi-beyazlı takıma büyük üzüntü yaşattı. Emirhan’ın sakatlığından dolayı galibiyeti buruk yaşadıklarını belirten Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan, yönetim ile birlikte yarın ‘Geçmiş olsun’ ziyaretine gidecek.

whatsapp-image-2021-12-12-at-21-07-15.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler