Söke pazarcı esnafından Başkan Çerçioğlu ve Akkentli'ye teşekkür

Söke pazarcı esnafından Başkan Çerçioğlu ve Akkentli'ye teşekkür

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Söke Meyve ve Sebzeciler Oda Başkanı Ümit Coşkun ile birlikte sabahın erken saatlerinde gün doğmadan Çarşamba Pazarı’na giderek pazarcı esnafıyla kahvaltı sofrasında bir araya geldi. 

Akkentli, Çarşamba Pazarı’nda esnafın kahvaltı masasına konuk oldu. Pazarcı esnafının talep, öneri ve sorunlarını dinleyip, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selam ve sevgilerini iletti.

AKKENTLİ: “PAZAR KÜLTÜRÜNÜN DEVAM ETMESİ İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

Akkentli kahvaltıdan sonra yaptığı açıklamada “Bugün güne Çarşamba Pazarı’na ziyaretimiz ile başladık. Pazarcı esnafımızın kahvaltı sofrasına konuk olduk. Bu sofralar gönül sofrası vefa sofrası emek sofrası olarak değerlendiriyorum. Hem kahvaltımızı yaptık hem de pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek talep, öneri ve sorunlarını dinledik. Esnafımıza hayırlı ve bereketli kazançlar, hemşerilerimize de iyi alışverişler diledik. Özlem başkanımızın selamlarını ilettik. Pazarcı esnafımız sabahın erken saatlerinden akşamın geç saatlerine, pazardaki her şeyini topladığı ana kadar, yaz-kış demeden, yağmur-çamur demeden, alın teriyle, emeğiyle çalışıyor. Hem kendi rızkını temin edip, hem de her evde ihtiyaç duyulan sebzeyi, meyveyi en taze şekilde halkımıza ulaştırıyor. Emekçi pazar esnafımızın halkımız ile bir emek bağı, vefa bağı  ve bir gönül bağı var. 

Biz pazarcı esnafımız ile birlikte ortak çalışmalar yaparak pazar yerlerimizi modern imkânlara kavuşturarak halkımız ile olan sıcak diyaloğu daha da güçlendirmek istiyoruz. Mahallesinde pazar kurulan bir çocuk olarak yetiştiğim için Pazar kültürünün devam etmesi noktasında elimden ne geliyorsa yapacağım. Güzel sohbetleri için gönülden teşekkür ediyorum. Pazarcı esnaflarımızın tamamına hayırlı, bereketli kazançlar temenni ediyorum” dedi.

COŞKUN:”PAZARCI ESNAFI YEREL YÖNETİMLERLE OMUZ OMUZA OLDUĞU MÜDDETÇE SIRTI YERE GELMEZ”

Akkentli ile birlikte pazarı dolaşan Söke Meyve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Ümit Coşkun ise yapılan ziyaretin kendilerini ve üyelerini çok mutlu ettiğini belirtti. Başkan Coşkun, “Fatih arkadaşımız Pazarcı dostu her zaman kendisine ulaşıp sorunlarımızı anlata biliyoruz Özlem başkanımıza Pazarcı esnafının sıkıntıların taleplerini iletiyor.” dedi.

Başkan Coşkun; “Özlem başkanımızdan Allah razı olsun. O emeğimizle alın terimizle yaz kış demeden gece gündüz demeden halkımıza hizmet ediyoruz. Halkımız her koşulda bizi alışveriş merkezlerine AVM’lere karşı koruyor. Evimize ekmek götürmemize bize destek oluyor. Biz de her daim halkımıza taze yeni ürünlerimizi sunuyoruz. Pazarcı esnafı yerel yönetimlerle omuz omuza olduğu müddetçe sırtı yere gelmez. Halkımıza daha iyi hizmet eder. Teknolojiden çağın getirdiği yeniliklerden yerel yönetimin bize açmış olduğu yollarla faydalanacağız. Belediyelerimizle uyum içinde çalışarak halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.  Fatih arkadaşımıza soframıza rızkımıza ortak olduğu için lokmasını bizimle paylaştığı için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah razı olsun” diye konuştu.

1111111111111-001.jpg

333333333333-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler