SÖKE TOKİ KONUTLARINA KAVUŞACAK

SÖKE TOKİ KONUTLARINA KAVUŞACAK

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Söke ilçesine 405 adet TOKİ binası yapılacağını müjdeledi.

AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK üyesi Metin Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Söke için müjdeyi verdi. İlçede bulunan Akçakonak Mahallesi'ne 405 adet TOKİ binası yapımı için ihale sürecinin çok yakında başlayacağını söyleyen Yavuz açıklamasında"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza bağlı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ilçemizin Akçakonak Mahallesi'nde 405 adet konut, yatay mimari anlayışıyla 2+1 brüt 75 ve 85, 3+1 brüt 100 metrekare şeklinde inşa edilecek olup, içerisinde yine ticari ve hobi alanları yer alacaktır." ifadelerine yer verdi.

"DAR GELİRLİ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN"

Proje ile dar gelirli vatandaşların konut sahibi olmasının amaçlandığını söyleyen Yavuz, "Projeyi hayata geçireceğimiz inşaat alanının etüt çalışmaları devam etmekte olup, çok yakında yapım ihalesi gerçekleştirilecektir." dedi. Projeye katkılarından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a teşekkür eden Yavuz, projenin plan fotoğrafını da paylaştı.

euhbnrcxaay9kie-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler