Söke ve İncirliova’ya peş peşe  yatırım müjdeleri

Söke ve İncirliova’ya peş peşe yatırım müjdeleri

Aydın Valiliği ile Süper Toto Teşkilat Başkanlığı arasında Söke ve İncirliova’ya kazandırılacak spor tesisleri için protokol imzalandı. İmza törenine Vali Canbolat'ın yanısıra AK Parti Aydın Milletvekilleri de katıldı.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Söke ve İncirliova’ya yapılacak tesislerin yapımı için düzenlenen protokol imza törenine Aydın Valisi Yakup Canbolat, Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Ömer Özmen ve Seda Sarıbaş katıldı.

Protokol kapsamında Söke’ye Gençlik Merkezi, bin seyircili spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu ve Söke Stadyumu’nun doğal çim yüzeyli sahasını yenilerek bin 500 seyirci kapasiteli betonarme tribün yapılacak. İncirliova ise gençlik merkezi, yarı olimpik yüzme havuzu ve bireysel antrenman spor salonu yapılacak.

"GENÇLERİMİZ İÇİN HİZMETE DEVAM"

Protokolün ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Mustafa Savaş, "Gençlerimizin daha fazla spor yapmasına imkân sağlanacak olan bu önemli yatırımlar için emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şehrimize, ilçelerimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

img-20231025-222245-095.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler