Söke'de Başkan hasta tüm belediye hasta

Söke'de Başkan hasta tüm belediye hasta

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in hastalığı nedeniyle yürütemediği başkanlık görevi nedeniyle vatandaş isyan etmeye başladı.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel uzun bir süredir rahatsızlığı nedeniyle başkanlık görevini tam manasıyla yürüyemiyor. Hizmet alma noktasında oldukça geride kalan Söke ilçesinde vatandaşlar isyan etmeye başladı.

"TÜM BELEDİYE HASTA" 

Söke'de yaşayan Mehmet Karol isimli vatandaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dikkat çeken ifadelere yer verdi. Karol, "Öncelikle Sayın Söke belediye başkanı Levent Tuncel'e geçmiş olsun diyorum. Galiba Levent beyle beraber tüm
belediye hasta olmuş. Tüm kaldırımlar işgal halinde, kahvehaneler kaldırımları
hatta belediyenin görme engelliler için yaptığı sarı şeritler bile masa ve sandalyelerin içinde kaybolmuş. Yayalar kaldırımdan adeta kovulmuş araç yolundan gitmek zorunda bırakılmış. Lütfen kaldırımlar aslı sahibi yayalara tekrar geri verilsin"
dedi. 

Farklı sosyal medya kullanıcıları da rahatsızlıklarını dile getirerek, "Başkanın sağlığı her şeyden önemli. Ama burada işlemesi gereken bir sistem var. Gördüğümüz kadarıyla Söke kimsenin umurunda değil. Belediye hizmetleri çok kötü durumda, birilerinin çıkıp dur demesi lazım" ifadelerine yer verdi. 

Öte yandan son olarak rahatsızlığı ilerleyen Tuncel, ailesinin talebi üzerine İzmir'e sevk edilmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler