Söke'deki yangına müdahale eden kahraman Mehmetçik korkuttu

Söke'deki yangına müdahale eden kahraman Mehmetçik korkuttu

Söke'de tarım arazilerinin yakınında çıkan yangına müdahale eden ekipler arasında yer alan bir jandarma personeli yaralandı.

Aydın'ın Söke ilçesine bağlı Akçakaya ile Pamukçular Mahallesi arasında bulunan tarım arazilerine yakın bölgede yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ile Bağarası Jandarma Karakolunda görevli kahraman Mehmetçik yangını buğday tarlalarına sıçramadan kontrol altına aldı. Yangına müdahale sırasında hafif şekilde yaralanan bir astsubay, olay yerinde hazır bulunan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

"AKKENTLİ'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI"

Öte yandan yangının ilk anından itibaren bölgeye gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla astsubaya geçmiş olsun dileklerini iletti. Akkentli paylaşımında, "Söke’ye bağlı Akçakaya ile Pamukçular Mahallesi arasında bulunan bölgede çıkan yangına müdahale sırasında yaralanan Bağarası Jandarma Karakolunda görevli Astsubayımıza ve Jandarma Teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler