Sökeli Muhtar Ölmez "Başkanımız Çerçioğlu asırlık sorunları çözüyor”

Sökeli Muhtar Ölmez "Başkanımız Çerçioğlu asırlık sorunları çözüyor”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Söke yatırımları tam gaz devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatları ile Aydın’ın altyapısını yenileyerek, kalıcı hizmetler sunan ASKİ Ekipleri,  Söke'nin mahallelerinde içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu ve tarımsal sulama yapım işlerine tüm hızıyla devam ediyor.

ASKİ Ekipleri Güzeltepe Mahallesine yeni içme suyu hattı çalışmasına başladı. Ekipler kısa bir sürede çalışmaları tamamlayarak mahallenin önemli bir sorununu da çözmüş olacak.

ÖLMEZ: "BAŞKANIMIZ ÇERÇİOĞLU ASIRLIK SORUNLARI ÇÖZÜYOR"

Mahallesine yapılan önemli hizmet ile ilgili görüşlerini açıklayan Güzeltepe Mahalle Muhtarı Musa Ölmez, sözlerine Güzeltepe'nin çok büyük bir sorununu daha çözdüğü için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederek başladı. Ölmez, "Başkanımız Çerçioğlu Büyükşehir belediye başkanı olduğu günden bu yana bizim mahallemiz dahil dağ köylerinde susuz yer bırakmadı. Bizimde Mahallemize uzak yerleşim yerimiz vardı. Sıkıntılar yaşanıyordu Sorunumuzu Bölge Koordinatörümüz Fatih Akkentli'ye bildirdik hemen programa alındı. Tarih verildi aynı tarihte başladı. Özlem Başkanımızdan her talebimize andan hemen sonra geri dönüş alıyoruz. Özlem Başkanımızın  desteklerini Güzeltepe mahalle halkı olarak güçlü bir şekilde hissediyoruz. Özlem Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bölgemizde susuz köy yok. Bizim yörenin evladı Fatih Akkentli gece gündüz yanımızda ASKİ ekipleri bir telefonla ufak bir arızamız olsa bile hemen koşarak geliyorlar. Aydın'da susuz yer kalmasın diye bu çalışmaları yapan Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür ediyorum. Asırlık sorunları çözüyor. Mahallemize yapmış olduğu yeni İçme suyu asırlık talep ama yerine geliyor. Ben genç bir muhtar olarak söylüyorum arkamızda Özlem Başkan gibi sağlam bir başkan varken hiç bir muhtar korkmaz.  Allah ondan bin kere razı olsun." dedi.

whatsapp-image-2021-06-09-at-19-55-54-1.jpeg

whatsapp-image-2021-06-09-at-19-55-54-2.jpeg

whatsapp-image-2021-06-09-at-19-55-55.jpeg

whatsapp-image-2021-06-09-at-19-55-54.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler