Söke'nin sevilen esnafı hayatını kaybetti

Söke'nin sevilen esnafı hayatını kaybetti

Söke'nin sevilen simalarından Önder Üzüm'ün bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Söke'de bulunan uzun çarşıda esnaflık yapan, Kasım ve Levent Üzüm'ün kardeşi Önder Üzüm'den acı haber dün akşam saatlerinde geldi. Geçirdiği rahatsızlık sonrası bir süredir özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan Üzüm'ün hayatını kaybettiği öğrenildi.

Üzüm'ün acı haberi yakınlarını ve tüm Söke'yi yasa boğdu. 61 yaşındaki yaşlı adamın cenazesinin bugün saat 13.00'da Söke Asri Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

"SİYASETÇİLERDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI"

Söke'nin tanınmış simalarından olan Üzüm'ün acı haberinin ardından ilk başsağlığı mesajı Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'den geldi. Akkentli mesajında, "Söke çarşı eşrafından Değerli Abim Kasım Üzüm ve Levent Üzüm’ün kardeşleri sevgili Önder Üzüm’ün vefat haberini üzüntü ile öğrendim. Önder abimize Allah’tan rahmet ailesine sabır diliyorum.

Mekanı Cennet Olsun..." ifadelerine yer verdi.

Aslen Sökeli olan AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Önceki dönem Söke Belediye Meclis Üyemiz Kasım Üzüm'ün kıymetli kardeşi, Levent Üzüm kardeşimin ağbisi uzun çarşı esnaflarımızdan Önder Üzüm'ün vefat ettiği haberini derin bir teessürle öğrendim.

Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler