SÖKE'YE OTOPARK MÜJDESİ

SÖKE'YE OTOPARK MÜJDESİ

Bugün gerçekleştirilen Söke Belediye Meclisi Mart Ayı Olağan Toplantısı'nda oy çokluğuyla alınan karar kapsamında ilçeye otopark yapılması kararlaştırıldı.

Söke Belediye Meclisi Mart Ayı Olağan Toplantısı, bugün 16:00'da Söke Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Levent Tuncel'in başkanlığında toplanan meclis oturumu sırasında gergin dakikalar yaşansada, oy çokluğuyla ilçeye yapılması kararlaştırılan otopark vatandaşlar tarafından mutlulukla karşılandı.

CHP'li meclis üyelerinin kabul oyu kullanması ile 15 kabul oy ile meclisten geçen karar kapsamında ilçede bulunan zirati donatım depoları arazisinin otopark yapımı amacıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis edilmesi kararlaştırıldı.

"YÜREKTEN KUTLUYORUM"

Karar sonrası kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli,  olumlu karar veren  meclis üyelerine, ilçe başkanı ve belediye başkanına teşekkür etti. Akkentli, "Aydın Büyükşehir Belediyemiz tarafından Söke’ye yapılması planlanan Otopark için Söke Belediye Meclisimiz önemli bir karar aldı. Otopark yapılması için arazinin Büyükşehir Belediyesine devri lehinde  oy kullanan Meclis üyelerimizi yürekten kutluyorum.  Söke’mize yapılacak hizmet için alın teri döken mücadelesinden azminden her zaman güç aldığımız CHP Söke İlçe Başkanımız Ali Kemal Özcan ve Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel’e bir Sökeli olarak teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler