Sorun çözüldü pazarcı esnafı tezgah açtı

Sorun çözüldü pazarcı esnafı tezgah açtı

Eski Otogar alanında pazarcı esnafının tezgah açıp açmayacağı konusu çözüme kavuştu.

Koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık 3 aydır değişik bölgelerde tezgah açan pazarcı esnafı dün eski otogar alanında uygulamaya büyük tepki göstermişti. Aldıkları ürünlerin ellerinde kaldığını belirten pazarcı esnafı eski yerlerine dönme isteklerini yinelemişti.

 

KORKTUKLARI OLMADI

 

Dün öğlen saatlerinde eski otogar alanına gelen bir grup pazarcı esnafı, oda kaydı bulunmayan kişilerin kendi haklarını gasp etmelerine izin vermeyeceğini açıkladı. Bu gelişmenin ardından bölgeye gelen Efeler Belediyesi Zabıta ekipleri herhangi bir sorun olmayacağını ve tüm önlemlerin alınarak bu kişilerin tezgah açmasına izin verilmeyeceğini ifade etti. Yetkililerden söz alan pazarcı esnafı olaysız bir şekilde dağıldı.

 

Bugün sabahın erken saatlerinde Pazar alanına gelen esnaflar sorunsuz bir şekilde tezgahlarını açarak satış yapmaya başladı. Öte yandan Pazar alanının yetkililer tarafından genişletildiği görüldü.

 

UYKUSUZ KALMA PAHASINA BEKLEDİLER

 

Dün yaşanan ‘Tezgah açmama’ tartışmasının ardından bugün eski otogar alanında İl Emniyet Müdürlüğü ve Efeler Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından tüm tedbirler alındı. Sabahın erken saatlerinde alana gelen ekipler herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için sık sık denetlemeler yaptı.  

 

HABER: İNAN GÜL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler