Sosyal mesafe kuralı hiçe sayıldı, çok pişman olacağız

Sosyal mesafe kuralı hiçe sayıldı, çok pişman olacağız

Efeler’deki bir mağazada oluşan manzara akıllara durgunluk verdi. Vatandaşlar sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarken, işletme sahipleri de bu duruma sessiz kaldı.

Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadelede normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, vatandaşların tedbiri elden bırakmamaları ve sosyal mesafe kurallarını eksiksiz uygulamaları gerektiğini önemle belirtmişti. Aydın’da ortaya çıkan görüntüler ise Bakan Koca’nın uyarılarının dikkate alınmadığını gözler önüne serdi. 

 

Nefes alacak alan kalmadı

 

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde bulunan bir mağazada vatandaşların umursamazlığı bu kadarına da pes dedirtti. Normalleşme süreciyle birlikte daha fazla dışarı çıkmaya başlayan vatandaşlar Efeler’deki bir mağazada istenmeyen görüntülere neden oldu. Mağaza içinde sosyal mesafe kuralına aldırış etmeden alış-veriş çılgınlığına kapılan vatandaşlar, büyük bir risk oluşturdu. Mağaza çalışanları ve sahibinin oluşan görüntüye ses çıkarmaması ise tepki çekmesine neden oldu.

 

HABER: FATİH BAŞTÜRK DAL

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler