Taner'den flaş sözler

Taner'den flaş sözler

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner bugün yaptığı basın açıklamasında dikkat çeken ifadeler kullandı. Taner, “Bugün İYİ Parti’nin oyları olmasa CHP’li başkanların bir çoğunun görevde olmayacağını hepimiz görmekteyiz” dedi.

Partisinin İl Binasında basın toplantısı düzenleyen Recep Taner basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bir anket şirketinin yayınladığı sonuçların ardından Aydın’da oy oranlarını artırdıklarını belirten Taner, “Hedefimiz İYİ Parti’yi Aydın’da birinci parti yapmak” dedi. 

“İYİ PARTİ’NİN OYLARI OLMASA GÖREVDE OLAMAZLARDI”

Hedeflerinin Aydın’da birinci parti olmak olduğunu sık sık vurgulayan Taner’den flaş bir açıklama geldi. Kendisine yöneltilen, ‘Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa İYİ Parti tabanı rahatsız olup oy vermeyecek iddialarını nasıl değerlendiriyorsunuz?’ sorusuna Taner, ‘Burada Büyükşehir Belediye Başkanı ve İlçe Belediye Başkanları nasıl seçildiklerini biliyorlar’ cevabını verdi. 

Taner, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi. 

“Burada büyükşehir belediye başkanı ve ilçe belediye başkanları nasıl seçildiklerini biliyorlar. İYİ Parti’nin oylarını çıkardığımızda onların bir çoğunun görevde olmayacağını hepimiz görmekteyiz. Dolayısıyla Aydın’da yüksek bir oy alan İYİ Parti yerel seçimlerde Efeler’den Büyükşehir’e, Kuşadası’ndan Yenipazar’a bir çok yerde aday çıkarmadı. Oralarda millet ittifakı ruhuyla CHP’ye gereken desteği verdi. Dolayısıyla siyasette dünü unutmamak lazım. 

Malum daha önce Ekmeleddin İhsanoğlu vakası vardı. CHP ile MHP bir araya gelip, İhsanoğlu’nu CHP’den aday yapıp birlikte çalıştılar. Bunlar o zamanda hep tartışıldı.”


whatsapp-image-2022-06-08-at-23-11-51.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler