Topuklu Efe Söke’de Gönülleri Isıtıyor

Topuklu Efe Söke’de Gönülleri Isıtıyor

Bağarası pazar yerinde dağıtılan sıcak çorba vatandaşın hem gönüllerini hemde içini ısıttı. 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, pazaryerlerinde sıcak çorba dağıtarak vatandaşların içini ısıtmaya devam ediyor.Topuklu Efe bugünde Söke Bağarası Mahallesi’nde kurulan pazaryerindeki vatandaşların ve esnafların içini ısıttı. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, Başkan Özlem Çerçioğlu’nun talimatı ile soğuk ve yağışlı havanın iyice yüzünü gösterdiği bu günlerde esnaf ve halkın yoğun olarak bulunduğu pazar yerlerinde sıcak çorba dağıtmaya devam ediyor. 

Sabahın erken saatlerinden itibaren Bağarası Pazar Yerine gelen Söke AYBA Ekipleri vatandaşlara ve pazar esnafına sıcak çorba dağıttı. Hava sıcaklığının eksi dereceleri gördüğü bu günlerde dağıtılan sıcak çorba esnafların ve vatandaşları mutlu etti.

VATANDAŞLAR UYGULAMADAN ÇOK MEMNUN

Soğuk ve yağışlı havalarda Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin dağıttığı çorbaların içlerini ısıttığını söyleyen vatandaşlar uygulama için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na minnettar olduklarını dile getirdi.

ESNAFLARDAN TOPUKLU EFE'YE TEŞEKKÜR

Sabahın erken saatlerinde pazar yerinde yerini alan esnaflar AYBA ekibinin dağıttığı sıcak çorbaları görünce “Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Sabah daha tezgahlarımızı açmadan sıcak çorbalarımız geliyor Allah razı olsun.  Özlem Başkanımız hem içimizi hem gönlümüzü ısıttı” dediler.

Büyükşehir Belediyesi'nin sicak çorba ikramlarına kış aylari boyunca devam edilecek.

e323124f-e8f6-499d-9ca2-ec0a5717f764.jpgc2b41a11-5e6c-4a12-a61d-df93ab71afa8.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler