TOPUKLU EFE SÖKE’YE NE SÖZ VERDİYSE YAPIYOR

TOPUKLU EFE SÖKE’YE NE SÖZ VERDİYSE YAPIYOR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatı ile harekete geçen ekipler, Söke'de gerçekleştirdikleri bakım ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke’nin dört bir tarafında halkın daha kaliteli bir yaşam sürmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, geçmişte Söke'de bulunan Doğanbey Mahallesi halkına söz vermiş ve içme suyu hattı yenileme çalışmalarının 20 Ocak 2021'de başlayacığını söylemişti. Çerçioğlu'nun dediği oldu, ekipler belirtilen tarihte mahallede çalışmalara başladı.
 
"DOĞANBEY’E HİZMET DEVAM EDİYOR"

Geçmişte yine Çerçioğlu'nun talimatı ile gerçekleştirilen çalışmalara böylelikle bir yenisi daha eklenmiş oluyor. Mahallede bulunan boruların yenilenmesinin ardından şimdi de 30 yılın ardından içme suyu hattı değiştiriliyor.

whatsapp-image-2021-01-25-at-13-31-48.jpeg

“ÖZLEM BAŞKAN BUGÜNE KADAR BENİ HİÇ YANILTMADI”

Yapılan çalışmaları yakından takip eden Doğanbey Mahallesi Muhtarı Serdar Sarıkurt, konuşmasına Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederek başladı. Sarıkurt, “Yaklaşık 30- 40 yıllık eski bir su hattımız vardı. Sürekli sorun çıkarıyordu. Büyükşehir Belediyesi Koordinatörümüz Fatih Akkentli’ye başvurumuzu yaptığımızda Özlem Başkanımıza hemen ileteceğini söyledi. 20 Ocak’ta başlayalım muhtarım dediler. Ve tam da söyledikleri gibi ekipler 20 Ocak’ta çalışmaya başladı. Şu anda içme suyu hattımız ve abone bağlantılarımız değişiyor. Özlem Başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar. Büyükşehir Belediyesi tarih verdimi o tarihte yapıyor. Bu iş 20 Ocak’ta başlayacak dediklerinde ben o işin o tarihte başlayacağına adım gibi emindim. Bu güne kadar beni hiç yanıltmadılar. Gerek sosyal yardımlar olsun gerek bizim taleplerimiz olsun. Pandemi gibi çok zor bir süreçten geçiyor olmamıza rağmen bu sınavları başarıyla geçtiler. Biz onu çok seviyoruz. Kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı bir kez daha çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

whatsapp-image-2021-01-25-at-13-31-50.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler