TOPUKLU EFE'NİN TALİMATI İLE SÖKE'DE TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

TOPUKLU EFE'NİN TALİMATI İLE SÖKE'DE TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatı ile harekete geçen ekipler, tüm kentte olduğu gibi Söke'de bulunan toplu taşıma araçlarını da dezenfekte etti.

Salgının ilk ortaya çıktığı andan itibaren önlemlerini alan ve her geçen gün tedbirleri arttıran Aydın Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde dezenfekte çalışmalarına hız verdi.

SÖKE’NİN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI TERTEMİZ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatı ile harekete geçen ekipler, Söke'ye giderek ilçede bulunan toplu taşıma araçlarını dezenfekte etti. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeni ile Söke halkının yoğun olarak kullandığı minibüsler tek tek ve karış karış dezenfekte edildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli de dezenfekte çalışmalarını yerinde takip etti. Akkentli'ye, Söke Şehiriçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Nazım Balı da eşlik etti. Akkentli ayrıca, esnaflara Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selam ve sevgilerini iletti.

"ÖZLEM BAŞKANIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER"

Başkan Balı, yapılan dezenfekte çalışmalarının hem kendilerinin hemde halkın sağlığı açısından çok büyük önem azrettiğini belirterek,Başkan Çerçioğlu'na çok teşekkür etti. Balı,"Bu gün sokağa çıkma yasağından dolayı araçlarımız çalışmıyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu'nun talimatıyla bütün araçlarımız dezenfekte ediliyor. Söke şehiriçi kooperatifi başkanı olarak bütün arkadaşlarım adına sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Özlem Başkanımız bizim her zaman yanımızda oldu. Araçlarımız her hafta düzenli dezenfekte ediliyor. En geç 7 gün arayla bütün araçlarımız ilaçlanıyor. Bu süreçte bizim yanımızda olan Özlem başkanımıza ekiplerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

whatsapp-image-2021-04-24-at-00-18-171.jpeg

whatsapp-image-2021-04-24-at-00-18-181.jpeg

whatsapp-image-2021-04-24-at-00-18-18.jpeg

whatsapp-image-2021-04-24-at-00-18-17.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler