Tren ücretlerine zam yapılmıştı

Tren ücretlerine zam yapılmıştı

Tren ücretlerine yüzde 15 zam yapılmasının yanı sıra yolcular yapılan zammı fazla buldu.

Tren ücretlerine yüzde 15 zam yapılmıştı. Yeni zamla birlikte fiyatlar Aydın'dan Burdur'a 70 lira, Isparta'ya 70 lira, İzmir'e 30 lira, Denizli'ye 30 lira, Nazilli'ye 16 lira, İncirliova'ya 11 lira, Köşk'e 11, Germencik'e 11 lira, Sultanhisar'a 11 lira, Umurlu'ya 11 lira, Ortaklar'a 11 lira, Sarayköy'e 28 lira olarak güncellendi. Bu durumdan memnun olamadıklarını söyleyen yolcular, Ajans Aydın Gazetesi’ne konuştu.

“ÖĞRENCİ OLARAK MAĞDURUZ”

Adnan menderes Üniversitesi'nde öğrenci olduğunu söyleyen Senanur Karataş, "Aydın'a öğrenci olarak geldim. Burada üçüncü yılım. Denizli'de ailemle birlikte yaşıyorum. Tabi yakın olduğu için genelde her hafta sonu eve giderim. Ve yolculuğumu her zaman trenle yapıyorum. Ancak tren ücretleri çok arttı. Öğrenciyim ben karşılayamıyorum bu kadarını. Fiyatlar arttığında beri evime gitmeyi de erteledim hep. Öğrenci olarak mağduruz. En azından öğrenci indirimi olabilir.” dedi. 

“FAZLA BİR GELİR KAYBI OLUYOR”

Kendisinin Aydın'da işi sebebiyle kaldığını ifade eden Ahmet Gümüş, "İzmirliyim. Aydın’da işim nedeniyle kalıyorum. Evliyim 2 kız çocuğum var. O yüzden her tatil günümde çocuklarımı görmek için İzmir'e gitmek zorundayım. Fiyatlar arttı. Tabi bu benim için kötü bir şey. Sadece benim için değil her yolcu için bu geçerlidir. fakat sürekli yolculuk yapan biri için çok daha fazla bir gelir kaybı oluyor. O yüzden kötü oldu fiyatların bu şekilde artması." diye konuştu.

whatsapp-image-2022-04-22-at-11-28-06.jpeg

whatsapp-image-2022-04-22-at-11-28-07.jpeg

whatsapp-image-2022-04-22-at-11-28-07-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler