Tuncer adaylık başvurusunu yaptı: Yörüklerden büyük destek

Tuncer adaylık başvurusunu yaptı: Yörüklerden büyük destek

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevinden istifa eden Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer, AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu, Yörük Türkmen derneklerinin temsilcileriyle birlikte yaptı.

28.Dönem Milletvekili Adaylığı için geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden Tuncer, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten’e aday adaylığı dosyasını sundu.

AK Parti Aydın İl Başkanlığı binasına Yörük Türkmen Derneklerinin başkan ve yöneticileri ile birlikte gelen Umut Tuncer’e eşi Doç. Dr. Aslı Icil Tuncer de eşlik etti. Aday adaylığı başvurusu dosyasını teslim alan İl Başkanı Gökhan Ökten, Tuncer'e partiye verdiği destek ve katkı için teşekkür ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

"MEMLEKETİM İÇİN DAHA FAZLA HİZMET ÜRETMEK İÇİN ADAYIM"

Tuncer, adaylık başvurusunda yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 20 yıllık akademisyenim. Üniversite kariyerimden sonra 3 yıldan beri İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak Aydın hizmet ettim. Bu çalışmalar sırasında da Aydınlı hemşehrilerimin büyük teveccühünü kazandık. Bundan aldığımız güç ve motivasyonla memleketimiz Aydın, için daha fazla hizmet üretmek adına 2023 Cumhurbaşkanlığı Genel seçimlerinde Milletvekili Aday adayı oldum. Şanlıurfalı bir babanın Aydınlı bir annenin evladı olarak hizmet etmekten gurur duyuyorum” dedi.

resim-2023-03-16-154127562.png

resim-2023-03-16-154137367.png

resim-2023-03-16-154144123.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler