Tuncer'den alkışlanacak hareket

Tuncer'den alkışlanacak hareket

Sanatçı Şebnem Özinal Aydın Kültür Merkezi’nde sahne aldığı salonun kulis kısmının durumunu eleştirmişti. Eleştirinin ardından kurum müdürü Umut Tuncer'den alkışlanacak bir hareket geldi.

Sanatçı Şebnem Özinal geçtiğimiz günlerde Kültür Merkezi’nde sahne almak için Aydın'a geldi. Ancak kullanacağı salonun kulis kısmının bakımsızlığından yakınan Özinal, sosyal medya hesabından eleştirilerde bulunmuştu.

"TUNCER YENİDEN AYDIN'A DAVET ETTİ"

Öte yandan konunun ardından hızla harekete geçen Kültür ve Turizm İl Müdürü Umut Tuncer, ilgili görevliler hakkında işlem başlattı.

Bununla da kalmayan Tuncer İstanbul'a giderek sanatçıyı ziyaret etti. Özinal'ı yeniden Aydın'a davet eden Tuncer," Tiyatro sanatçısı Sayın Şebnem Özinal’ın tiyatro salonunuzun yeterince temiz olmayan tuvaletleri ile ilgili paylaşımını görünce bir sanatçı evladı olarak çok üzüldüm. İstanbul’a gelerek değerli sanatçımızı ziyaret ettim. Tatsız görüntü için özür diledim ve kendisini Aydın’ımızın güzelliklerini yaşamak için 2 gün tatile davet ettim. Ayrıca, eksikliğimizin giderilmesi için kültür merkezi yöneticimiz ve ekibimizle ilgili gerekli inceleme sürecini de derhal başlattım. Sanatçımız ile gönül köprüsünü onardım. Aydın’ımızı yükseltmek için görevdeyim; Aydın’ımıza karşı bir tek kalbin bile kırılmasına müsade etmem" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler