Türkiye'nin ilkleri Koçarlı'dan

Türkiye'nin ilkleri Koçarlı'dan

Demokrasi şehidi Merhum Başbakan Adnan Menderesin İlçesi Koçarlı Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleşen "Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisine" Türkiye de proje bazında ilk olacak 3 proje ile göz doldurdu.

Türkiye'nin ilk Akıllı pazarı "Amyzon Akıllı Üretici Pazarı", Türkiye'nin ilk Akıllı yönetişim merkezi "Koçarlı E-Gelecek Merkezi" (KEGEM) Projesi ve Türkiye'nin ilk Belediye E-spor Takımı "Koçarlı Belediyesi E-spor Takımı"  projeleri ile  ilgi gören stand,  Ak Parti Aydın Milletvekilleri başta olmak üzere birçok ziyaretçi kabul etti.

 

Amyzon Akıllı pazar projesi;

 

Tamamen doğal ürünlerin üreticisinden direk alınabileceği bir elektronik pazar ile Aydın’ın yöresel ürünleri Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırılacağı bir Akıllı pazar ile üreticilere yöresel lezzetlerini  daha geniş alanlara ulaştırmayı hedeflerken aynı zamanda ilçemize    ekonomik anlamda fayda sağlaması amaçlanıyor.

 

Koçarlı Belediyesi E- gelecek Merkezi ( KEGEM);

 

Türkiye'nin ilk Akıllı Yönetişim Merkezi projesi ile tüm teknolojik imkanlarla kente dair üretim, hizmet, tüketim, sağlık vb. bir çok verinin  toplanacaği platformda veriler  analiz edilerek geleceğe yön verilecek ve sorunlara daha kolay çözüm bulunabilecek.

 

Koçarlı Belediyesi E-spor takımı;

 

Belediye bünyesinde kurulan ilk e-spor takımı olma özelliği ile dikkatleri üzerine çeken Koçarlı Belediyesi E-spor takımı gençlere bilinçsiz teknoloji kullanımından ziyade bunu profesyonel bir alana taşımalarını,  ilgi ve yeteneklerini güvenli bir ortamda faydalı şekilde kullanmalarına olanak sağlıyor.

 

Projeler ile ilgili açıklama yapan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, "Koçarlı Belediyesi olarak ilçemizin çehresini değiştirmeye yönelik yaptığımız projeler dışında, her geçen gün gelişen teknolojiye ayak uydurma ve teknolojinin olumlu etkilerinden faydalanma adına da çalışıyor ve bu yönde de vatandaşlarımıza fayda sağlayabilecek projeler üretiyoruz. Amacımız kaliteli hizmeti her alana taşımak ve Merhum Başbakan Adnan Menderesin İlçesi Koçarlı'nın adını duyurmaktır" dedi.

 

Projeleri ile beğeni toplayan Koçarlı  Belediyesi teknolojik alanda da verdiği hizmetlerle marka ilçe olma yolunda ilerliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler