Ulucan'dan Erim'e Tayin Çıkışı

Ulucan'dan Erim'e Tayin Çıkışı

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’i eleştirdi.

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’i sert bir dille eleştirdi. Van’a tayini çıkan BİK Aydın Müdürü Mevlüt Uluçamlıbel’in AK Partili vekilin kurbanı olduğuna dikkat çeken Ulucan, “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” sözünü düstur ederek çalışan Mevlüt Müdürümüze yeni görev yerinde başarılar dilerim” dedi.

 

İŞİNİ DOĞRU YAPANIN KARŞISINDA

 

Ulucan sosyal medya hesabından paylaştığı gönderide şu ifadelere yer verdi. “Basın İlan Kurumu Aydın Şube Müdürü Mevlut Uluçamlıbel Van’a tayin edildi. Bununla ilgili iki kelam etmek boynumun borcudur.

 

Görev yaptığı süre içersinde birçok belediyeden ve kurumdan gazete sahiplerinin ve primle çalışan gazeteci meslektaşlarımızın alacaklarının tahsil edilmesinde büyük payı olan BİK Müdürü Mevlüt Uluçamlıbel, maalesef yerel gazetelerin alacaklarını ödemeyen Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş ve halkın derdiyle dertlenmesi gerekirken işini yasalara uygun yaptığı için zıtlaştığı bürokratın tayinini kendine dert eden Ak Parti Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’in kurbanı oldu.

 

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” sözünü düstur ederek çalışan Mevlüt Müdürümüze yeni görev yerinde başarılar dilerim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler