Vali Aksoy, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Vali Aksoy, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde kentte görev yapan gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Aksoy, katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür etti.

Programa Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat, Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Şube Müdürü Nuri Gülen, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener ile Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan da katıldı.

Aksoy, yaptığı açıklamada; 

“Aydın’da görev yapıyor olmaktan büyük bir memnuniyet duymaktayım. Yaklaşık bir buçuk yıldır Aydın’dayız. Aydın’ın daha iyi bir noktaya gelebilmesi adına gayret içinde çalışmalarımızı ortaya koymaya devam edeceğiz. 

“İLDEKİ KAMU YATIRIMLARININ SON DURUMU”

Denizli – Aydın Otoyolu’nun inşaatı devam ediyor. Aydın Şehir Hastanesi inşası devam ediyor. Adliye Sarayı için 30 Aralık’ta ihale yapıldı. İnşallah ihale süreci olumlu şekilde tamamlanır ve yükleniciye yer teslimi yapılır. Bir aksilik olmadığı takdirde önümüzdeki süreçte İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binamızın da ihalesi yapılacak. O da yatırım programına alındı.

“SALGINLA MÜCADELE DEĞERLENDİRMESİ”

Özellikle aşılanma hususunu herkesin kişisel tercihine bağlı olmakla birlikte tavsiye ediyoruz. Mevcut bilimsel açıklamalar çerçevesinde en iyi korunabileceğimiz yöntem aşılanma, maske, mesafe ve temizlik. Bunlara büyük bir titizlikle uyulması gerekiyor. Aydın’da bütün kurum ve kuruluşlarımız, başta siz değerli basın mensuplarımız olmak üzere, bu konunun kamuoyunda benimsenmesi ve daha iyi noktaya gelebilmesi adına özel gayret gösterdiniz. Aşılanma konusunda da tavsiyelerimizi yapıyoruz. Kimsenin zorla aşı olması gerektiği yönünde bir tavrımız ve kanaatimiz yok ama aşılanmanın iyi olacağı konusundaki uzman görüşlerini paylaşıyoruz. Aşılanmayı daha üst noktaya taşıyabilme adına gayret içinde olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Valilik Basın Danışmanı Bekir Aygül, Gazeteciler için hazırladığı şiiri seslendirdi.


whatsapp-image-2022-01-10-at-14-10-28-2.jpeg


whatsapp-image-2022-01-10-at-14-10-29.jpeg


whatsapp-image-2022-01-10-at-14-10-28-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler