Vali Canbolat'ın o akşamki ilk sözleri!

Vali Canbolat'ın o akşamki ilk sözleri!

Aydın Valisi Yakup Canbolat, Konya Valiliği görevindeyken gerçekleşen 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında yaptığı konuşmayı ‘İlk günkü gibi aynı inanç ve kararlılıkla’.. notuyla paylaştı.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 8’inci yıl dönümünde hayatını kaybeden kahramanlar için anma törenleri, sabahın erken saatlerinde çeşitli programlar için gerçekleşti. Vali Yakup Canbolat ve il protokolünün katılımıyla gerçekleşen programlarda şehitler için dualar edildi.

“İLK GÜNKÜ GİBİ…”

Öte yandan Vali Canbolat’ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ise dikkat çekti. Hain darbe girişiminin gerçekleştiği yılda Konya Valisi olarak görev yapan Canbolat, o akşam yaptığı konuşmayı ‘İlk günkü gibi aynı inanç ve kararlılıkla’ notuyla paylaştı.

İşte Vali Canbolat’ın o akşamki sözleri:

“İstanbul’da ve Ankara’da ki gelişen olaylarla birlikte biz Konya İlimizde her türlü tedbiri aldık. Milletin iradesine el konulmasına asla müsaade etmeyiz. Bu mücadele de gerekirse bu toplulukta canını verir, bende canımı veririm. Bu konuda müsterih olacağız. Ama bizler demokrasimize ve sistemimize sahip çıktığımızı göstermemiz lazım. Bunu da en güzel şekilde gösteriyoruz zaten.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler