Vatandaşa sorduk: ABD seçimleri Türkiye’yi ne kadar etkiler?

Vatandaşa sorduk: ABD seçimleri Türkiye’yi ne kadar etkiler?

ABD’de bugün gerçekleştirilen başkanlık seçimleri sonrası tüm dünyanın aklında tek bir soru var; "Peki bu seçimler dünyayı nasıl etkileyecek?".

Amerika Birleşik Devletleri’nde bir süredir devam eden ve bugün sonuçlanması beklenen başkanlık seçimlerinde son saatlere yaklaşıldı. Donald Trump ve Joe Biden arasında kıran kırana geçen seçimlerde son saatlere yaklaşıldı. Diğer ülkelerin aklındaysa tek bir soru var; “Bu seçim sonrası biz nasıl etkileneceğiz?”. Bizler de Ajans Aydın ailesi olarak Aydın Kent Meydanı’na indik, vatandaşlara “ABD seçimleri sonrası Türkiye’nin nasıl etkileneceğini düşündüklerini” sorduk.

“ABD İLE HER ZAMAN BAŞIMIZ BELADA”

Aydın merkezli olduğunu belirten emekli öğretmen Hüseyin Şahin sorduğumuz soruları “Biz doğduğumuz günden beri bu ABD’nin Türkiye gibi ülkelere baş belası olduğunu gördük. Bizi etkiler mi etkilemez mi dersek, biz ABD’nin güdümündeyiz, etkisindeyiz. Çok fark etmiyor başlarına kim gelmiş, kim gitmiş. Dolar desek zaten yükseliyor, seçim olsa da yükseliyor olmasa da yükseliyor. Artık yetkililer bu konuya da bi çözüm bulmalılar.” diyerek cevapladı.

“ABD SEÇİMLERİ BİZİ ETKİLEMEZ”

Çine’de yaşadığını belirten Cihan Yayla , ABD seçimleri hakkındaki sorularımızı yönelttiğimizde “ABD seçimleri bizi etkilemez. Seçimlerden sonraki dönemde dolar biraz dalgalanma yaşar. Biz her zaman ki gibi ya devalüasyona razıyız ya da güdümdeyiz. Biz hiç bir zaman bu güdümden çıkamayız.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler