Vatandaşlardan Başkan Atay'a teşekkür

Vatandaşlardan Başkan Atay'a teşekkür

Efeler'de yaşayan vatandaşlar, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ı ziyaret ederek çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür etti.

Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği projeler ile adından tüm Türkiye'de söz ettiren Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, pandemiye rağmen kent genelinde gerçekleştirdiği çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Efeler Belediyesi ekipleri tarafından Köprülü Veysipaşa Mahallesi 1631 Sokak'ta gerçekleştirilen düzenleme çalışmaları geçtiğimiz günlerde son buldu. Çalışmaların son bulmasının ardından Efeler Belediyesi'ni ziyaret eden 1631 Sokak sakinleri, belediye personellerine ve hummalı çalışmaları nedeniyle Başkan Atay'a teşekkür etti.

ATAY'A BABALAR GÜNÜ PORTRESİ

1631 Sokak sakinlerine Ressam Caner Kotan'da eşlik etti. Kotan, Babalar Günü nedeniyle Başkan Atay'a kendisinin çizdiği karakalem portre eserini hediye etti.

Atay, ziyaretin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Köprülü Veysipaşa Mahallesi 1631 Sokak sakinlerimizi ve Ressam Caner Kotan'ı Efeler Belediyemizde ağırladık.

Vatandaşlarımız 1631 Sokak’ta gerçekleştirilen düzenleme için teşekkürlerini iletti. Sokak sakinlerimize nazik ziyaretleri için, Ressam Caner Kotan’a ise Babalar Günü dolayısıyla hediye ettiği portre eseri için çok teşekkür ediyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler