Veyis Kanber: Tek hedefimiz ilk turu geçmek

Veyis Kanber: Tek hedefimiz ilk turu geçmek

TFF 3. Lig 3. Grupta bu sezon harikalar yaratan Efeler 09 SFK’da teknik direktör Veyis Kanber Hopaspor maçında iç saha avantajı kullanarak Play Off’un ilk turunu geçmek istediğini belirtti.

(Haber: Enes UZUN)

Tarihinde ilk kez 2’nci lige çıkmak için mücadele edecek olan Efeler 09 SFK, Play Off 1. Tur karşılaşması olan Artvin Hopaspor karşılaşmasını kazanıp adını bir üst tura yazdırmak istiyor. Cuma günü karşılaşacağı Hopaspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı idman ile devam eden yeşil beyazlı ekipte teknik direktör Veyis Kanber kritik maç öncesi değerlendirmelerde bulundu.

TARAFTARLARIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ

“Hopaspor ile oynayacağımız 3’üncü maç. Hopaspor’u iyi tanıyoruz artık bizde ona göre maç gününe kadar taktiklerimizi belirleyeceğiz ve hazırlıklarımızı o yönde sürdüreceğiz. Sonuç olarak kendi evimizde oynayacağız seyircimizin önünde oynayacağız üstün oynayıp kazanacağımız bir maç olmasını bekliyoruz. Hazırlıklarımızı da bu yönden devam ettiriyoruz. İçeride oynamamanın avantajı ile beraber tek hedefimiz ilk turu geçmek. Bütün bir sezon bunun için uğraştık. Taraftarlarımızı her zaman olduğu gibi maça bekliyoruz her zaman olduğu gibi onlar bizim itici gücümüz.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler