WHATSAPP'A BİR DARBE DE ADÜ'DEN

WHATSAPP'A BİR DARBE DE ADÜ'DEN

Whatsapp Gizlilik ilkesini güncelleyerek onay için kullanıcılarına 8 Şubat'a kadar süre vermişti. Ancak birçok kullanıcı yeni koşulları kabul etmeyeceğini açıkladı.

Milyonlarca kullanıcısı bulunan whatsapp 4 Ocak tarihinde Gizlilik İlkesini güncelledi. Onay için kullanıcılarına 8 Şubat'a kadar süre veren whatsapp, aksi takdirde kullanıcıların uygulamayı kullanamayacağı belirtti.

"SOSYAL MEDYADA TEPKİ"

Ancak milyonlarca kullanıcı bu dayatmayı kabul etmeyeceklerini belirterek sosyal medya üzerinden yoğun tepkide bulundu. 

"ADÜ DE KABUL ETMEDİ"

Öte yandan Adnan Menderes Üniversitesi de  bu dayatmayı kabul etmeyerek BİP'e geçmeye hazırlanıyor. İletişim Fakültesi'nden yayınlanan mesajda,

"Değerli Arkadaşlar,
Whatsapp uygulamasının veri paylaşım ayarlarında yapmaya karar verdiği değişiklik ve veri güvenliği esaslı yerli uygulamaya geçiş prensipleri doğrultusunda, Rektör Hocamızın talimatları ve kararı ile grup haberleşmeleri adına BİP uygulamasına geçilmektedir...
Bu doğrultuda fakültemize ait tüm grup kanalları da Bip’e geçmek üzere organize olmaktadır. 
Bölümünüze ait duyuru grubuna katılmak için BİP uygulamasını indirip, ilgili linke tıklayabilirsiniz. Artık Whatsapp üzerinden resmi bir duyuru yapılmayacağından ötürü, fakültemizle ilgili kararlardan haberdar olmak için, en geç Pazartesi gününe kadar, ilgili uygulamayı indirip gruba üye olmanızı rica ederiz"
ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler