Yavansu Mahallesi Yenileniyor

Yavansu Mahallesi Yenileniyor

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ekipler ilçenin turizmle anılan mahallesi Yavansu’nun çehresini değiştirmek için yapılan çalışmaları sürdürüyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi ilçenin dört bir yanında alt ve üst yapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda yaz turizminin en yoğun yaşandığı bölgelerden biri olan Yavansu Mahallesi’nde başlatılan yol yapım çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

 

7 gün 24 saat esaslı yürütülen çalışmalar çerçevesinde Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, mahallede bulunan 6 sokağa kilit parke taşı döşeyerek kaldırımlarını yeniledi. Mahallenin en önemli bölgelerinden biri olan Esin Engin Sokak’a ise sıcak asfalt döküldü. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise mahallenin en çok ziyaret edilen noktalarından olan Organ Gazi Caddesi ve LongBeach çevresinde asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Bölgede sezon sonuna kadar toplam 70 bin metrekare yol yapım çalışması yapılacak.

 

“Mahallemiz hizmet görmeye başladı”

 

Yavansu Mahallesi Muhtarı Ahmet İleri bölgede yürütülen çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek “Mahallemiz hiçbir zaman görmediği hizmeti bu dönemde görüyor. Mahallemize uzun yıllardır tek bir çivi dahi çakılmamıştı. Belediye Başkanımız Ömer Günel ile Yavansu Mahallesi’nin kaderi değişti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel,  başta olmak üzere çalışmalara katkı sağlayan herkese, tüm Yavansu Mahallesi sakinleri adına teşekkür ederim” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler